Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Månadsränta:
Bättre än ett snabblån - med prisgaranti!
Ansök och få svar på några sekunder.
Månadsränta:
217 kr


Månadsränta: 2,17 %, högsta effektiva årsränta: 29,33 %. Se detaljerad återbetalningsplanÅterbetalningstid från 61 dagar upp till 76 månader. Du kan närsomhelst välja att förtidsinlösa lånet. Vi har inga avgifter förutom ränta. Prisexempel: Låna 10 000 kr och betala tillbaka 10 242 kr efter 30 dagar. 

Smartare än ett snabblån

Credway är inte som oseriösa snabblån, med dyra avgifter och krångliga processer. Vi vill att låntagaren har full kontroll på sitt lån hos oss och har skrädarsytt Credway med användaren i fokus.

Så fungerar Credway

1. Ansök om en kreditlimit på upp till 30 000 kr. Krediten är helt kostnadsfri.

2. Gör uttag via din telefon, dator eller surfplatta direkt till bankkontot.

3. Varje månad väljer du själv hur mycket du vill betala tillbaka. Månadsräntan är alltid 2,17 % på det beloppet du tagit ut.

Hur snabbt får jag pengarna?

Skrota snabblån - låna utan UC förfrågan med prisgaranti

Vår prisgaranti garanterar dig att du alltid får lägsta priset i jämförelse med snabblån. Skulle du hitta ett billigare lån matchar vi inte bara det priset, utan vi ger dig även 10 % rabatt.

Månadsräntan på våra lån är alltid 2,17 %, oavsett vilket belopp du lånar. Jämför oss gärna med andra långivare på marknaden.

Möt våra kunder

Vi värdesätter våra kunder och lyssnar mer än gärna till vad de har att säga om våra lån. 

Träffa fler kunder

Vad är ett Snabblån?

Ett snabblån är ett blancolån som antyder att man som kund får pengarna direkt efter lånet är godkänt. I alla de flesta fall är beloppen på 500 kr och upp till 10 000 kr. Credway erbjuder till skillnad från traditionella snabblån belopp upp till 30 000 kr, och utför självklart en ordentlig kreditprövning innan lånet kan betalas ut. Återbetalningstiderna är generellt kortare än vid större lån och den effektiva räntan högre.

Snabblån kommer ursprungligen från begreppet smslån som introducerades i Sverige under mitten av 2000-talet. I takt med att marknaden utvecklades så blev begreppet "snabblån" allt mer vedertaget och idag finns det många aktörer som erbjuder olika typer av snabblån, minilån, mikrolån, vilket egentligen bara är synonymer för samma typ av lån.

Det är stor skillnad på ett smslån och ett lån hos Credway. Med ett lån hos Credway betalar du endast ränta på det belopp du väljer att ta ut. Dessutom är räntan betydligt lägre och återbetalningstiden är flexibel. Lånar man till exempel 2 000 kr från Credway och betalar tillbaka efter 30 dagar så kostar det 43 kr. Ett traditionellt snabblån på 2 000 kr kostar vanligtvis runt 500 kr.

ANSÖK OCH FÅ SVAR DIREKT

Lånekrav för Credways lån

För att låna pengar krävs att du är minst 18 år.

Vid ansökan görs en kreditupplysning via Creditsafe, och inte UC. Vi kan även godkänna lån med betalningsanmärkningar.

Hör gärna av dig

Om du har några frågor angående Credways lån är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon, mejl eller chatt.

Tel: 08-363 773
Mejl: kundtjanst@credway.se
Gå hit för att chatta.

Tillgängliga varje dag

Vardagar: 07.00 - 21.00
Helger: 10.00 - 18.00

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...