Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Månadsränta:
Credway är 87 % billigare än Vivus
Jämför själv genom att dra i slidern
Långivare:
Credway
242 kr
Vivus
1800 kr

Siffran i kr bredvid långivarens namn visar den totala kostnaden för lånet om du betalar tillbaka efter 30 dagar. Effektiv årsränta för Credway: 33,18% Effektiv årsränta för Vivus: 447.6%.

Det flexibla snabblånet

Credway erbjuder mer flexibilitet än något annat snabblån.

 Ansök utan UC

 Enkla uttag via app (iOS/Android) och web

Garanterat lägsta pris

Vår prisgaranti garanterar dig marknadens absolut bästa pris när du lånar pengar. Om du mot förmodan hittar ett billigare lån kommer vi inte bara matcha priset utan även erbjuda dig 10 % billigare ränta.

Vill du jämföra mer?

Det finns andra aspekter att jämföra än enbart kostnaden för ett lån. Vi är stolta över att vara billigast men vi är lika stolta över att vara en stark aktör som tar ansvar. 

Effektiv ränta Finansinspektionen Branschförening Tillgänglighet

Jämför effektiv ränta

Effektiv ränta inkluderar samtliga kostnader för ditt lån såsom exempelvis uppläggningsavgifter och startkostnader baserat på ett år. 

Jämförelsen avser respektive företags lägsta effektiva ränta.

Företag Effektiv ränta
Credway 33,18 %
Vivus 297 %

Under tillsyn av Finansinspektionen

Credway verkar till skillnad från Vivus under tillsyn av Finansinspektionen. Det betyder att vår verksamhet uppfyller de lagar och riktlinjer som gäller för vår bransch.

SKEF

Till skillnad från Vivus är Credway medlem av branschföreningen för snabblån, SKEF. Uppdraget för SKEF är att säkerställa kvalitet och trygghet för konsumenter på den svenska snabblånemarknaden.

Tillgänglighet

Vi är tillgängliga för kunderna via chatt, telefon, mejl och på sociala medier. 

Credways öppettider:

Mån-Fre 7-21 och Lör-Sön 10-18 

Vivus öppettider:

Mån-Fre 8-21 och Lör-Sön 10-18

Om Vivus

Vivus är, precis som Onea, ett varumärke under 4Finance AB. 4Finance har varit verksamma sedan 2008 och finns nu i 15 olika länder över hela världen. Bolagets affärsidé är att erbjuda små lån med korta återbetalningstider.

Tjänster

Vivus erbjuder konsumentlån till privatpersoner bosatta i Sverige. Deras lån sträcker sig från 50 kr upp till 20 000 kr med en återbetalningstid på 1- 30 dagar. 

Villkor

För att låna pengar ska sökanden vara minst 18 år, ha ett svensk personnummer och mobilnummer. Samt ha ett svenskt kontonummer.

Samtliga uppgifter på denna sida är inhämtade den 7 juni 2016.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...