Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Månadsränta:
Credway är 76 - 90 % billigare än Meddelandelån
Jämför själv genom att dra i slidern
Långivare:
Credway
364 kr
Meddelandelån
1900 kr

För belopp 1 000 kr - 7 000 kr och 11 000 - 20 000 kr visar siffran i kr bredvid långivarens namn den totala kostnaden för lånet om du betalar tillbaka efter 30 dagar. För belopp 8 000 kr - 10 000 kr visas totala kostnaden om lånet betalas tillbaka efter 60 dagar. Effektiv årsränta för Credway: 33,18% Effektiv årsränta för Meddelandelån: 224,98 %.

Garanterat lägsta pris

Vår prisgaranti garanterar dig marknadens absolut bästa pris när du lånar pengar. Om du mot förmodan hittar ett billigare lån kommer vi inte bara matcha priset utan även erbjuda dig 10 % billigare ränta.

Vill du jämföra mer?

Det finns andra aspekter att jämföra än enbart kostnaden för ett lån. Vi är stolta över att vara billigast men vi är lika stolta över att vara en stark aktör som tar ansvar. 

Effektiv ränta Finansinspektionen Branschförening Tillgänglighet

Jämför effektiv ränta

Effektiv ränta inkluderar samtliga kostnader för ditt lån såsom exempelvis uppläggningsavgifter och startkostnader baserat på ett år. 

Jämförelsen avser respektive företags lägsta effektiva ränta.

Företag Effektiv ränta
Credway 33,18 %
Meddelandelån 224,98 %

Under tillsyn av Finansinspektionen

Credway verkar under tillsyn av Finansinspektionen. Det betyder att vår verksamhet uppfyller de lagar och riktlinjer som gäller för vår bransch. Meddelandelån har ansökt om att stå under tillsyn men FI har ännu inte behandlat ansökan.

 

SKEF

Både Credway och Meddelandelån är medlemmar av branschföreningen för snabblån, SKEF. Uppdraget för SKEF är att säkerställa kvalitet och trygghet för konsumenter på den svenska snabblånemarknaden.

Tillgänglighet

Vi är tillgängliga för kunderna via chatt, telefon, mejl och på sociala medier. 

Credways öppettider:

Mån-Fre 7-21 och Lör-Sön 10-18 

Meddelandelåns öppettider:

Mån-Fre 7:30-22 och Lör: 9:30-17 Sön: 12:30-16

Om Meddelandelån

Meddelandelån är en bifirma till C Finance AB. Bolaget har erbjudit små lån på den nordiska marknaden sedan 2006. Meddelandelån ägs idag av moderbolaget C Finance Oy som har sitt huvudkontor i Finland, Helsingfors.

Tjänster

Meddelandelån erbjuder privatpersoner lån från 500 kr upp till 10 000 kr med en återbetalningstid på upp till 90 dagar. 

Villkor

För att bli beviljad ett lån hos Meddelandelån ska du ha fyllt 20 år, ha ett svenskt bankkkonto och en fast adress i Sverige.

Precis som Credway samarbetar Meddelandelån med Creditsafe, och inte med Upplysningscentralen, i samband med kreditupplysningar. Det betyder att du kan låna pengar utan UC.

Samtliga uppgifter på denna sida inhämtades den 7 juni 2016.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...