Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Månadsränta:

Credway startar insamling

Credway är stolta över att kunna säga att vi stödjer Barncancerfonden, en organisation som bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver.

Nu startar en insamling med målet att få in 20 000 kr innan 2017 är slut. Alla bidrag, stora som små, behövs för att vinna kampen mot cancer. Därför är just ditt bidrag viktigt.

Jag vill donera

Om Barncancerfonden

Barncancerfonden har sedan 1979 kämpat mot barncancer i alla dess former och donerar även stora summor pengar till bland annat forskning. 2014 samlade organisationen in över 275 miljoner kronor.

Om vår insamling

Vår insamling har dels som mål att under 2017 samla in 20 000 kr men också att synliggöra och uppmärksamma Barncancerfondens arbete. I vårt nyhetsbrev och på sociala medier kommer vi på olika sätt inspirera våra kunder att donera till insamlingen. Det vore även otroligt kul, tycker vi, om vissa av oss bestämmer sig för att bli månadsgivare. För att få fart på insamlingen skänker Credway 1000 kr direkt. Bara 19 000 kr kvar. Nu kör vi!

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...