Hur mycket vill du låna?

 • Kreditbelopp:
 • Månadsränta:

Om Credway

Credway är en del av Northmill Bank AB, som sedan 2006 förenklat vardagsekonomin och hjälpt över 200 000 konsumenter.

 

Välj långivare med omsorg

För oss är det viktigt att du som låntagare känner dig trygg och säker när du lånar pengar. Därför kan det vara bra att känna till följande om oss:

   • Erbjudit krediter sedan 2006
   • Hjälpt över 200 000 kunder
   • Öppet varje dag
   •  

En del av Northmill

Northmill är ett svenskt fintech-bolag som har visionen att genom teknik förenkla och optimera vardagsekonomin för alla. Northmill finns i tre länder och sedan 2015 erbjuder Northmill även konsumentlån i Finland.

Följ Northmill och vår framgångsresa på LinkedIn eller gå in på vår nyhetssida för att ta del av de senaste nyheterna om Northmill.

Mer om northmill

Finansinspektionen

Credway (Northmill Bank AB) har tillstånd från Finansinspektionen enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse att bedriva bankrörelse. Banken står under Finansinspektionens tillsyn och dess marknadsföring står under Konsumentverkets tillsyn.

Alla finansbolag, kreditmarknadsbolag och banker som bedriver någon form av verksamhet som frigör kapital granskas av FI. Här kan du läsa mer om skillnaden mellan de olika aktörerna på finansmarknaden.

Credway har högsta kreditbetyg

Credway har tilldelats det högsta kreditbetyget, AAA-rating, från kreditupplysningsföretaget Soliditet – som är en del av Bisnode, ett av Europas ledande kreditvärderingsbolag. Det innebär bland annat att vi har en lång historik, trygga processer och ekonomisk stabilitet.

Vi tror på en bättre värld

För Credway är det viktigt att ge tillbaka till samhället. Därför stödjer vi välgörenhetsorganisationer och idrottsföreningar som gör skillnad.

Läs mer

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...