Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Månadsränta:

Unna dig en upplevelse med Live it och Credway

Alla förtjänar vi att unna oss något extra ibland, men till slut kan man bli trött på de gamla vanliga aktiviteterna. Har du lust att byta ut bion eller drinken med vännerna och testa något nytt? Med Live it hittar du massvis med unika upplevelser som gör vardagen lite roligare. Tack vare ett partnerskap mellan Credway och Live it får du nu hela 20 % rabatt på upplevelserna nedan och 3 till när du använder koden CREDWAY20 i kassan eller köper på denna länk - så passa på och unna dig något redan idag!

5 roliga upplevelser med Live it

Vindtunnel

Förverkliga drömmen att flyga fritt i luften! Tillsammans med en personlig instruktör och kraftfulla luftströmmar får du uppleva känslan av att falla flera tusen meter- upplevelsen motsvarar tre fallskärmshopp från 4000 meter!

Som extra bonus kan du även få en sensationell show, då instruktörerna gärna visar akrobatikkonster i tunneln.

Plats: Stockholm och Göteborg

Pris: 695 kr

ferrari på körbana

Supercar Trackday

Upplev de otroliga G-krafterna från en Lamborghini Huracan, Ferrari 458 eller Porsche 991 Turbo! Efter en kort introduktion får du ge dig ut på banorna antingen i Mantorp (Linköping) eller Gelleråsen (Karlskoga) med en professionell instruktör. Passa på och förverkliga din inre fartdåre!

Plats: Linköping och Karlskoga

Pris: 2995 kr

två män i rustningar

Hyper Reality

Upplev det allra senaste inom Virtual Reality med denna helkropps-upplevelse. Med full body scanning, 150 kvadratmeters yta att röra sig på och multiplayer mot andra spelare så är detta en helt unik spelupplevelse.

Plats: Stockholm
Pris: 395 kr

tre människor sitter och skrattar

Stand-up middag för två

Upplev stand-up i dess bästa form - live! Få en helkväll för två, komplett med utsökt middag och underhållning från det bästa svensk standup har att erbjuda.

Plats: Stockholm
Pris: 1490 kr

skjuter mot måltavla

Pistolskytte

En sensation som de flesta av oss nog velat testa - att avfyra en pistol! Tillsammans med instruktörer som är meriterande på landslagsnivå får du testa på att avfyra tre olika pistoler, inklusive den oerhört kraftfulla Magnum .357-revolvern!

Plats: Stockholm
Pris: 995 kr

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...