Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Månadsränta:

Fynda mat på nätet med Matsmart.se

Idén med Matsmart är att erbjuda överskottsmat på nätet till en mycket kraftig rabatt. Företaget köper stora mängder som annars skulle ha slängts och säljer sedan detta vidare till kunderna.

Det kan låta som en självklarhet att någon borde ta vara på all mat som slängs i onödan och visst finns det butiker som Överskottsbolaget som delvis gör detta med alla slags varor.

Matsmart har specialiserat sig på just mat, men har även ett visst utbud av bland annat städartiklar och apoteksvaror.

De har inga fysiska butiker utan köpen görs på nätet i webbutiken. Betalning sker med kort eller Klarna. När du betalat levererar Matsmart varorna i en låda hem till din dörr eller närmsta utlämningsställe.

Matsmarts grundare

Hur mycket billigare är det?

Enligt Matsmart själva är snittrabatten 50 %. När vi klickar runt lite bland varorna hittar vi bland annat snabbkaffe för 39 kr istället för normalpriset 59 kr. Chipspåsar kan man hitta för 15 kr och det går även att köpa hela lådor av vissa produkter för att spara ännu mer pengar.

Det finns också ett relativt stort utbud av ekologiska varor men eftersom det handlar om överskottsvaror med kort "bäst före datum" finns inga färskvaror eller grönsaker.

LÄS MER: Mina Tjänster säger upp dina abonnemang gratis

Är det säkert att handla hos Matsmart?

Använd Matsmart.se om du vill kompletteringshandla på nätet till ett billigt pris och inte är kräsen med datumen. Mat blir inte farlig att äta efter bäst-före datum om den förvaras rätt.

Däremot ska du inte äta mat som passerat "sista förbrukningsdag" vilket generellt handlar om färskvaror som köttfärs, rå fisk, rå fågel samt frukt och grönt. Dessa varor säljs inte hos Matsmart.

2017-02-21

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...