Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Månadsränta:

#CredwayMovie

I vår tävling har du chansen att vinna två biobiljetter. 

Vid tävlingstillfälle startar #CredwayMovie på en måndag och avslutas en fredag kl. 16:00. 

Tävla här

Tävla och vinn!

1. Besök vår Facebook sida genom att klicka på knappen (kom ihåg att du måste vara inloggad för att kunna tävla).

2. Följ instruktionerna i inlägget.

3. Nu har du chansen att vinna två biobiljetter.

4. Gilla oss på Facebook för att lättare hålla koll på om du vunnit denna veckas tävling.

(För att vara med och tävla behöver du vara över 18 år)

Tävla här

Varje veckas vinnare

Nedan presenterar vi alla vinnare för #CredwayMovie, vecka för vecka.

2016

Vecka 35: Lena Johansson
"Jag vill ta med min pappa på en av höstens storfilmer Ben - Hur. Det var hans favoritfilm som ung . Han och jag har väl inte varit på bio sen Pippi på rymmen 1970. Så nu är det dags."

Vecka 36: Jerker Nilsson
"Jag vill ta med mig Annika, så att vi kan få återuppleva hur det var den första tiden i vår relation när vi tillbringade rätt mycket tid som nykära i biomörkret, där få såg oss."

Vecka 37: Petra Ahlberg
"Vill gärna gå på bio med min son som fyller 13 år den 17/9, vi har aldrig varit på bio tillsammans så det hade ju varit mysigt. Gillar och delar, hoppas på tur."

Vecka 38: Kristina Karlsson
"Utan tvekan min femåriga son. En eftermiddag med popcorn, skratt och film - vilken grej! Bästa sällskapet utan tvivel. Han är rolig, snäll, klok och kommer med sylvassa, klockrena kommentarer. Feel good-vinst, sannerligen."

Vecka 39: Annika Modin
"Jag fyller år den 1/10 så det vore kul att få ta med Felicia Sandberg på bio! Hoppas på tur."

Vecka 40: Julia Storm
"Skulle ta med min älskade och underbara sambo. Han jobbar hårt och har samtidigt börjar plugga, otroligt duktig är han. Han älskar att gå på bio så skulle gärna få möjligheten att ta med honom på det."

Vecka 41: Rolf Abrahamsson
"Jag tar med mig frugan på en biokväll, vilket inte har hänt på många, många år. Det skulle vara roligt att få uppleva igen. Hoppas på lite tur nu".

Vecka 42: Jolanta Jolly
"Min syster Kristine utan tvekan då hon är 2-småbarns mor och har fullt upp jämnt. Lite häng med syster som förr vore fröjd för själen!"

Vecka 43: Maria Sjögren
"Hoppas att vinna så att jag och min vän Annzo Eriksson kan gå och titta på en komedi och få skratta, det skulle vi verkligen behöva nu."

Vecka 44: Stella Löfvenhamn
"Jag hade överraskat min älskade son Wesley för att se Trolls! Han älskar bio och det är så underbart att få se hans glädje där i salongen med popcorn framför filmen. Hade varit underbart med vinst!"

Vecka 45: Seni Memi
"Maken, honom håller jag ännu kär precis som han håller mig. Barnbarnen kallar oss för kärleksduvor så varför ska inte vi två ännu förälskade pensionärer inte kunna få gå på en fin filmvisning? Det tycker jag att vi är värda."

Vecka 46: Maria Svensson
"Bio med Ann-Charlotte Yvemark har varit planerad länge nu, men gått i stöpet varje gång. Kanske Credway kan hjälpa oss att komma i väg!"

Vecka 47: Marie Danielsson
"Snart är terminen slut och jag vill belöna min dotter med bio efter hårt kämpande. Bara få mysa med film och popcorn. Det är en extra guldkant i vardagen."

Vecka 48: Jenny Bree Hansson
"Jag skulle ta med mig min dotter Selma på en biokväll bara vi tjejer. En riktig tjejkväll. Det skulle vi behöva, lite mor och dotter tid".

Vecka 49: Roger Löwenhamn
"Skulle ta med min älskade dotter på en biopremiär film, det var så otroligt länge sedan jag gjorde något kul tillsammans med henne nu!"

Vecka 50Linda Hansson
"Jag skulle vilja se 101 åringen med min dotter. Gillar och delat."

Vecka 51: Marie Ivarsson
"Min dotter som jag träffar alldeles för sällan. Hon jobbar natt och jag jobbar dag. Hade varit härligt att få skratta lite ihop med henne."

Vecka 52: Sonja Tumpich
"Jag skulle vilja börja det nya året med ett biobesök med min vän Pia Lind för att vi båda helt enkelt behöver lite egentid."

2017

Vecka 1: Tomas Alexanderszewski Karavajev
"Jag och bästa kompisen Deniss Karavajev firar kompisår tio - det firar jag gärna med bio. Tillsammans få umgås, skratta och kanske fälla en glädjetår - finns det något bättre sätt att fira vårt nya år?"

Vecka 2: Ann Järphag
"Skulle ta med mig min son Markus för han skulle verkligen behöva det, komma ut lite inte bara vara hemma...biomys hade varit trevligt."

Vecka 3: Janne Hardenheim
"Ett biobesök med barnbarnen hade lyst upp tillvaron."

Vecka 4: Caroline Hallström
"Jag skulle ta med min mamma som nyligen genomgått en operation så om jag vinner så skulle jag självklart ta med mig henne när hon orkar och hon skulle få välja vilken film hon vill. En mamma dotter dag."

Vecka 5: Yanne Strömberg
"Den 14 februari/Alla Hjärtans Dag har jag och min kära Kerstin vår årsdag. Då har gått 6 år sedan vi åter träffades efter över 40 år och nu bor vi tillsammans i Blekinge. Vi tycker båda om att se film på bio och jag skulle gärna vilja bjuda min käresta och se "Hundraettåringen som smet från notan och försvann"."

Vecka 6: Paula Sjöstrand
"Skulle vilja ta med min pojkvän för vi har aldrig varit på bio tillsammans. Hade varit en perfekt date på alla hjärtans dag."

Vecka 7: Camilla Millan Milla
"Vill jätte gärna ta med mig Susanne Lövgren som har funnits för mig o barnen när jag var sjuk . Barnen bodde hos henne tills jag mådde bättre . Vår vänskap är speciell. Sussi är den jag skulle vilja gå på bio med."

Vecka 8: Veronica Höglund
"Skulle ta med min son, Jim. Han har läst sal 305 och vill nu se rum 312 av samma författare och som är den del i serien. Han har dessutom aldrig sett en "skräckis" på bio, så det blir en upplevelse – för oss båda".

Vecka 9: Linda Selander
"Så här efter Oscarsgala har man ju fått riktig smak för film och än är det långt till vår och utomhusaktiviteter. Lena Johansson du sitter väl med mig i biomörkret och äter popcorn och ser en bra rulle?"

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...